Massagepraktijk Maastricht

Gepubliceerd sep. 11, 21
6 min read

Intuitieve Massage Therapie

Massage MaastrichtOntspanningsmassage In Maastricht - Beauty

Van topsporters tot mensen met een drukke baan, werkelijk iedereen die zijn hoofd leeg wil maken én zijn lichaam wat rust wil gunnen heeft baat bij deze verkwikkende massage - massage maastricht centrum.

Manuele massage Een massage is altijd een heerlijke manier om even helemaal tot rust te komen. Naast dat een massage ontspannend werkt, heeft een massage ook andere voordelen voor lichaam en geest (relax sport maastricht). Zo kan een massage onder andere helpen bij het verbeteren en hydrateren van de huid, het verminderen van cellulitis, het los maken van spieren en gewrichten, het verbeteren van de weerstand, het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van stress (ontspanningsmassage limburg).

Ontspanningsmassage In Maastricht

Een daarvan is de manuele massage. Een manuele massage is een handmatige massage die gericht kan zijn op verschillende doeleinden of probleemzones. Welke soorten manuele massage bestaan er? Er bestaan verschillende soorten manuele massages. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage of een klassieke Zweedse massage. Een ontspanningsmassage is ideaal als je je hoofd even helemaal leeg wilt maken, terwijl de Zweedse massage zich voornamelijk richt op het verminderen van pijn en stijfheid.

Deze manuele massage richt zich op de probleemzones van mensen die veel zitten (nek, rug en hoofd) en draagt onder andere bij aan het verbeteren van de houding - ontspanningsmassage technieken. Ook werkt deze massage ontspannend en stress verlagend. Heb jij last van bepaalde huidaandoeningen zoals cellulitis? Dan kan een manuele massage zoals een bindweefselmassage helpen.

Massage Hand

Waar moet je op letten als je een manuele massage wilt ondergaan? Welke massage het beste bij jou past hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en wensen. Bij twijfel kun je je daarom het beste even laten adviseren - massage maastricht centrum. Licht je masseur ook in over eventuele blessures of probleemzones, zodat de masseur hier rekening mee kan houden.

Bijvoorbeeld als je last heb van een besmettelijke huidaandoening, wonden en recente littekens of als je koorts hebt. Ook in het geval van een zwangerschap of bepaalde (chronische) ziekte zoals diabetes of een verhoogde bloeddruk is het soms beter om geen massage te ondergaan. Twijfel je of een manuele massage geschikt is voor jou? Vraag dan altijd van te voren advies aan je masseur of huisarts.

Massagesalon Maastricht

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Iemand die weinig verstand heeft van manuele massages, kan namelijk ook schade aanrichten en bepaalde aandoeningen erger maken. Haal alles uit je massage! Aangezien tijdens een manuele massage allerlei gifstoffen vrij komen, is het belangrijk om de na de massage voldoende water of kruidenthee te drinken. Daarnaast kun je je massage natuurlijk extra ontspannend maken door het bijvoorbeeld te laten uitvoeren in een wellness - massage maastricht.

Geen tijd om naar een wellness te gaan? Probeer je massage dan zo te plannen dat je daarna in ieder geval even iets ontspannends kunt doen, zo geniet je langer van het effect van je massage! . sportmassage maastricht.

Massage Maastricht Centrum

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht, LimburgMassage Zuid Limburg

Shivago Komarpaj (Ook bekend als Jivaka Kumar Bhaccha) is volgens de overleveringen de grondlegger van de Thaise Massage en de lijfarts van de Boeddha. massage maastricht centrum. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding, zieke mensen kan genezen maar ook gezonde mensen gezond kan houden. Ook door het positieve effect voor lichaam en geest is het een wereldberoemde massage geworden en nog steeds een belangrijk onderdeel van het Thaise Medische systeem.

Deze laatste, ook wel Bangkok-stijl genoemd, is statischer en wordt veelal als pijnlijker ervaren. Bij de Thaise massage heb je meer onderdelen dan bij andere massages. Het hele lichaam wordt gemasseerd, gerekt en gestrekt om elk obstakel in het lichaam te behandelen. Hierbij brengt men het lichaam in balans. Bij de Thaise massage zie de volgende technieken: yogatechnieken, massage, acupressuur en stretchen.

Massagesalon Maastricht

Massagesalon MaastrichtOntspanningsmassage In Maastricht
Thaise Massage MaastrichtMaastricht - Ontspanningsmassage
Maastricht - OntspanningsmassageThai Massage Maastricht

Men word gemasseerd met handen, duimen, ellebogen en knieën. Vaak gebruikt de masseuse haar volle gewicht bij de massage handelingen. De spieren worden gekneed totdat alle spanning uit de spieren verdwenen is. Bij de Traditionele Thaise Massage wordt geen olie gebruikt (bij andere Thaise massage varianten wel). Tijdens de Traditionele Thaise massage kan men gemakkelijk zittende kleding dragen (men gebruikt immers geen olie).

Doel van de Traditionele Thaise Massage Door middel van de Thaise massage brengt men het lichaam weer in balans. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen weg te werken. Net als bij de traditionele Chinese geneeskunde, die gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, stimuleert de Thaise massage dezelfde punten maar met een helende aanraking.

Massage Maastricht – Professionele Massages

Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel).

Deze massage is voor iedereen goed: jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond. Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid. De voordelen van Thaise massage zijn o.

Ontspanningsmassage Maastricht - Totale Ontspanning

Bevrijdt blokkades in de energiestroom. Stimuleren van het zenuwstelsel. Verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen. Versterkt en verjongt het lichaam. Verbetert de circulatie van het bloed en lymfe. Zorgt voor een beter werkend immuunsysteem Verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

Misverstanden omtrent Thailand en Thaise Massage. Helaas denken sommige mensen dat ook seksuele handelingen, onderdeel zijn van de Thaise massage. Dat is absoluut het geval! De traditionele Thaise massage heeft niets met sex van doen. Sterker nog de Thaise massage is onderdeel van de Thaise medische traditie en heeft zich bewezen als zeer effectief en speelt nog steeds een belangrijke rol binnen het medisch systeem van Thailand.

Massagepraktijk Alt Maastricht - 2021

De sex-industrie van Thailand is groot geworden tijdens de Vietnamoorlog (1955-1975). VS soldaten konden uitrusten in Thailand, waarbij de vraag naar bepaalde behoeftes groot was en de bevolking van Thailand toen erg arm was. Doordat dit fenomeen uit de hand liep, heeft de Thaise regering, prostitutie in 1960 verboden. Een negatief effect hierbij was dat de sex-industrie ging werken onder een valse dekmantel “Massage en Thai Massage”.

Ook films en de media speelden een grote rol in de verkeerde beeldvorming. Je kunt het vergelijken met de beeldvorming rond Amsterdam. Vraag een toerist wat hij weet over Amsterdam… Prostitutie is overigens nog steeds verboden in Thailand. Gelukkig weten steeds meer mensen dat de Thaise massage en de Thaise bevolking niets met erotiek te maken heeft of wil hebben.

Massagepraktijk BeginnenNamelijk de meest effectieve massage voor lichaam en geest op een zeer hoog niveau. Andere Thaise massages naast de Traditionele Thaise massage De Traditionele Thaise massage is zonder olie (massagesalon limburg). Het is een vrij stevig massage die ook pijnlijk kan zijn, als je spieren flink vastzitten. Met name mensen van buiten Thailand, vinden een mildere massage met bijvoorbeeld olie of aroma prettiger.

Meer van Perineal massage

Navigation

Home

Latest Posts

Nekpijn

Published Aug 07, 22
10 min read

Opleiding Tot Holistisch Coach

Published Jun 17, 22
6 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Published Jun 08, 22
6 min read